O nama

MONTIMPEX Smederevo, preduzeće za proizvodnju i trgovinu proizvodima crne metalurgije, reciklažu metalnog otpada i otkup sekundarnih sirovina,  osnovano je pre  25 godina.

Od samog početka,  prvih koraka na tržištu, uložili smo svo znanje, iskustvo i veštine kako bi od naše firme napravili vašeg najboljeg i najpouzdanijeg partnera. Kako bi zajedno napravili tim koji pobeđuje.

Sve što smo postigli, postigli smo zahvaljujući odsustvu kompromisa u sopstvenim vizijama. Trčali smo svoju tržišnu utakmicu bez tajm-auta. Konkurencija za nas nije bila prepreka, već motiv.

Bez obzira na teškoće, nepredviđene tržišne okolnosti, privrednu tranziciju, izazove tržišta- naš cilj je uvek bio isti – da zadržimo i zadovoljimo zahteve kupaca i klijenata.

Razvijali smo se, učili, napredovali, širili svoj asortiman, obnavljali opremu, mašine i prostor za rad.

Nije uvek bilo lako da se MONTIMPEX tim izbori sa okolnostima u kojima posluje. Nama je, možda, bilo lakše nego drugima, jer pred sebe nismo nikada postavljali izbore, već samo izazove. Najveći izazov bio je da zadržimo svoje partnere i zadobijemo poverenje novih kupaca.

Za nas nema igrača sa klupe. Svi smo u igri uvek. Svi zaposleni,  na čelu sa kapitenom – vlasnikom i osnivačem Markom Stanišićem,  uvek se trude da udovolje željama klijenata.  Njihova pozitivna iskustva i preporuke, dovelI su  nove klijente pod okrilje MONTIMPEX grupe.

Kupac je za MONTIPEX tim uvek najbitniji proizvod- naša preporuka, naš portfolio. Zato smo ponosni i zahvalni svim našim kupcima koji nam ukazuju poverenje, i koji su zaslužni što je, dve i po decenije od prvih koraka, naša MONTIMPEX porodica danas  velika, uspešna i snažna.

MONTIMPEX

tim koji pobeđuje

ADRESA

Lipska b.b.
Smederevo 11300

KONTAKT

Tel : +381 61 3939639
Email : office@montimpex.rs